24 d'Agost de 2024

Els jugadors de l’Enoli Les Borges Vall a punt.

Els jugadors del primer equip del CTT Borges l’Enoli Les Borges Vall ja s’han posat a la feina per estar al 100% per a l’inici de la lliga de Superdivisió previst pel 27 de setembre.

Marc Duran ha estat un mes i mig als Estats Units entrenant i disputant algun campionat, a la seva tornada ha estat al CAR de Sant Cugat entrenant amb la selecció Espanyola paralímpica, els pròxims dies disputarà els tornejos de Cassà i Open de Vic i el dia 13 de setembre tornarà a Estats Units per iniciar la lliga americana.

Norbert Tauler va començar els seus entrenaments a finals de juliol a la Blume de Madrid amb entrenaments físics, posteriorment es va desplaçar al CAR de Múrcia, durant el mes d’agost ha estat a la ciutat alemanya de Grungwetersbag en un centre d’entrenament especialitzat i també ha disputat diversos campionats individuals a Alemanya, a partir del setembre s’entrenarà al centre Blume de Madrid.

Joan Masip ha estat entrenant des de mitjans juliol a Andorra i França i actualment està al CAR de Sant Cugat, a partir del setembre estarà entrenant a l’Escala.

Per la seva part el jove Cesc Carrera realitzar la seva pretemporada al CAR de Sant Cugat i a partir del setembre estarà a la Blume de Madrid.

Copyright © CTT Borges | Avís Legal | Política de Privadesa