4 d'Octubre de 2024

Increïble victòria de l’Enoli Borges Vall a l’Escala.

L’Enoli les Borges Vall ha tret or de la seva visita a l’Escala, on ha aconseguit una meritòria victòria per 2-4 davant el Robin Hat Prisco L’Escala i suma els dos primers punts de la temporada.

El Borges s’ha presentat a l’Escala amb tres jugadors catalans, enfront s’ha trobat un equip compost per un xinés, un txec i el català Iker González.

Veient les alineacions, els Borgencs no semblaven favorits per al triomf, però gràcies al nivell mostrat per la tripleta catalana, especialment per Norbert Tauler que ha aconseguit els dos punts que ha disputat, l’equip torna amb els dos punts del desplaçament.

En el primer partit Joan Masip ha cedit davant el jugador de nacionalitat xinesa de l’Escala Chih-wei Yeh per 3-0.

Marc Duran s’ha imposat per 0-3 al jugador Txec Michal Obeslo en el segon partit.

El duel de catalans del tercer partit entre Norbert Tauler i Iker Gonzàlez, ha caigut del costat del jugador del Borges per 1-3.

El partit entre els dos números 1 de cada equip, Marc Duran ha perdut enfront Chich-wei Yeh per 3-0.

El cinquè partit de la tarda Joan Masip ha sumat el tercer punt pel Borges en vèncer a Iker Gonzàlez per 1-3.

Norbert Tauler ha sentenciat en el sisè partit davant Michal Obeslo per 0-3. Cal comentar que Norbert porta un 100% de victòries a la lliga, ja que ha guanyat els 4 partits que ha disputat.

El pròxim partit a casa serà l’11 d’octubre a les 18:00 hores davant l’actual campió de lliga, el Cajasur Priego de Córdoba.

Copyright © CTT Borges | Avís Legal | Política de Privadesa