23 d'Octubre de 2011

El DKV Borges Vall es col·loca al capdavant de la Superdivisión Masculina

Mancant el partit ajornat entre el CajaSur Priego i el UCAM Floymape Cartagena, va finalitzar la tercera jornada de la Lliga Arteal Finestres. Borges, Sanse i Irun van aconseguir imposar-se a domicili mentre que *Arteal va ser l’únic equip que es va fer amb la victòria a casa.

La jornada s’obria amb el xoc entre el Arteal Santiago i el Falcons Obrir-s’a el Mon amb victòria per als gallecs per 3-0 amb punts de Diogo Ferreira sobre Marc Caymel, Shaui Lin sobre Ferrán Brugada i finalment Pere Navarro sobre el seu excompañero en el Calella la passada temporada Joan Moregó.

En la jornada de tarda el DKV Borges Vall s’imposava a domicili al Caixa de Burgos Banca Cívica. Bin Hu posava per davant als catalans batent a Daniel Torres, Marc Durán a Diogo Dos Santos i Oriol Monzó va necessitar els cinc sets per imposar-se a Jorge Ausín i deixar el 0-3 definitiu.

Més ajustat va estar el marcador del xoc que va enfrontar al CER L´Escala i al Sant Sebastià dels Reis. Els madrilenys es van imposar per 2-3 als catalans amb dos punts d’Álvaro Robles sobre Ji Feng i Marc Clotet, en l’inici i fi del partit, i un de Shi Wei Dong sobre Clotet. Attila Namesztovszki i Ji Feng anotaven per als catalans.

Finalment l’Irun Leka Enea s’imposava també a domicili al CTM Híspalis per 0-3. Zhang Sining derrotava a Diego Temperley, Endika Díez a Juan Gómez i Zoltan Batorfi a José Manuel Gómez.

Amb aquests resultats el Borges es posa al capdavant de la classificació amb sis punts seguit del CajaSur i Sanse amb quatre punts i un partit menys i amb els mateixos punts Arteal i Irun. Per a baix tanca la classificació el Híspalis amb tres derrotes precedit de Collosa i L´Escala.

ACTA DEL PARTIDO CON FECHA : 22/10/2011 Jornada: 100


CAJA DE BURGOS – BANCA CIVICA 0 DKV BORGES VALL 3
DANIEL TORRES BIN HU 1 3
DIOGO DOS SANTOS MARC DURAN 0 3
JORGE AUSIN ORIOL MONZÓ 2 3
Copyright © CTT Borges | Avís Legal | Política de Privadesa