3 de Novembre de 2011

Llista del Rànquing Mundial de novembre

La Federació Internacional de Tennis de Mesa, ITTF, ha fet pública la llista del rànquing del mes de novembre en la qual a part dels Pro-Tour han puntuat el Campionat d’Europa i la final de la Lliga Europea de Nacions.

El madrileny del Sant Sebastià dels Reyes Alfredo Carners, ha estat el jugador espanyol que major avanç ha experimentat en aquesta nova llista. Carners puja 22 llocs i pansa a ocupar el 150 avançant al gadità del UCAM Floymape Cartagena Jesús Cantero que perd una posició i se situa en el número 165. He Zhi Wen del CajaSur Priego guanya dues posicions col·locant-se en el lloc 60 i el seu company d’equip Carlos Machado retrocedeix fins al lloc número 78. Marc Durán del DKV Borges Vall també perd posicions baixant fins al número 197.

En categoria femenina les jugadores espanyoles han cedit algunes posicions. Sara Ramírez del Fotoprix Vic i Gàl·lia Dvorak del CN Mataró Quadis segueixen fora del top 100, del que van sortir a l’octubre, i se situen en els llocs 108 i 112 respectivament. Mentre les jugadores del UCAM Cartagena Yanfei Shen i Zhu Fang han perdut posicions. La primera, que és l’espanyola millor classificada, baixa cinc posicions fins al lloc número 28 i Fang retrocedeix fins al lloc 85.

Copyright © CTT Borges | Avís Legal | Política de Privadesa