18 de Setembre de 2013

París espera al DKV Borges a l'octubre

El DKV Borges Vall, que va tornar diumenge de Romania amb el bitllet per a la següent fase de la competició de la ETTU CUP, va conèixer ahir als propers rivals amb els quals els tocarà enfrontar-se en la següent fase, la qual es disputarà a París.

D’aquesta manera, el trident format per Josep Lluís Andrade, Oriol Monzó i Marc Durán va quedar enquadrat en el grup quart i es trobarà al Drumchapel Glasgow escocès; al DT Echternach luxemburguès, i a l’equip amfitrió i cap de sèrie, l’Entesa Pongiste Issenne de París.

Els enfrontaments d’aquesta segona fase se celebraran entre el 19 i 20 d’octubre. A priori, l’equip favorit per passar a la fase final és el combinat francès. Per part del president de l’entitat, Enric Vall, va manifestar per al MATÍ la seva satisfacció per jugar la següent fase a París i “no en països de l’Est, on les despeses del viatge són molt majors”.

El mandatari va reconèixer que “la nostra intenció era la d’acollir la segona fase, com la temporada passada, però, en aquesta ocasió, tots els caps de sèrie han presentat la documentació per albergar aquesta ronda. Així doncs, ens anem a París”, va explicar. Finalment, Enric Vall, que segueix a l’espera que les obres del Centre de Tecnficació de Tennis Taula concloguin a la fi del mes de novembre, va afirmar que “estem barrejant la possibilitat de portar al president de la Generalitat, Artur Mas, de cara a l’acte d’inauguració, que pretenem celebrar a la fi de desembre”.

Copyright © CTT Borges | Avís Legal | Política de Privadesa