29 de Setembre de 2013

El DKV Borges Vall al capdant de la Superdivisió

CajaSur Priego T i DKV Borges Vall continuen al capdavant de la Superdivisió Masculina de Tennis de Taula sent els dos únics equips que han sumat els 6 punts possibles després de la disputa de la tercera jornada.

El DKV Borges Vall també sumava els seus dos punts vencent per 4-1 a l’Irun Leka Enea que explica fins ara amb la victòria assolida en la primera jornada. Marc Durán obria la victòria local batent per 3-1 a Endika Díez i Oriol Monzó pujava el 2-0 al marcador general amb un triomf per 3-0 davant Libre Sancho. El 3-0 arribava de la mà de Josep Lluis Andrade que s’imposava per 3-1 a Jaime Vidal. Endika Díez per l’Irun no deixava a Monzó que tanqués el marcador i s’imposava al jugador català per 1-3 tancant el partit i deixant el 4-1 definitiu Marc Durán que batia per 3-0 a Vidal.

La Superdivisión Masculina de Tennis de Taula no torna fins a l’últim cap de setmana del mes d’octubre amb la disputa de la quarta jornada. Mentre l’interès del tennis de taula nacional estarà en la celebració del Campionat d’Europa d’Àustria, que comença el cap de setmana vinent, i la disputa de la segona ronda de la Ettu Cup el 19 i 20 d’octubre on estan immersos 5 equips espanyols.

Resultados de la Jornada 3 de Superdivisión Masculina

Copyright © CTT Borges | Avís Legal | Política de Privadesa