18 d'Octubre de 2024

Lluitada victòria de l’Enoli Les Borges Vall a Linares.

L’Enoli Les Borges Vall ha sumat la segona victòria en 4 jornades a la Superdivisió, en un partit molt disputat.

En un partit maratonià de 3 hores i 40 minuts els borgencs han sumat dos punts al camp del Tecnigen Linares.

En el primer partit el suec del Borges Viktor Brodd s’ha enfrontat al sud-coreà Cho Kiseong, contra qui ha perdut per 3-1.

Norbert Tauler ha sumat el primer punt pel Borges en vèncer a Àngel Rodríguez per 3-1.

Amb empat a 1 al marcador Marc Duran ha sumat el seu punt davant Carlos Caballero també per 3-1.

El quart partit de la tarda ha significat l’empat a 2 al marcador, ja que Cho Kiseong s’ha imposat a Norbert Tauler per 3-2.

Viktor Brodd ha tornat ha situat en avantatge als borgencs en guanyar a Caballero per 2-3.

En el sisè i definitiu partit Marc Duran ha sentenciat en guanyar a Àngel Rodríguez per 0-3.

En la pròxima jornada, el dia 25 d’octubre a les 18:00 hores, l’Enoli Les Borges Vall rebrà a casa a l’Arteal Santiago de Compostela.